Ahjusaiad kohupiimaga

Kergesti valmivad ahjusaiad kohupiimaga, kookoshelvestega ja banaaniga. Valmivad kiiresti. Tegemist on nostalgiliste ahjusaiade edasiarendusega.

KOOSTISAINED

200 g 5%-list kohupiima
2 sl suhkrut
1 muna
0,5 tl vanillisuhkrut
1 sl hapukoort
2 tl kookoshelbeid
8 viilu saia (sobib ka röstsai)
2 spl piima
1 banaan
1 tl kaneeli

VALMISTUSJUHEND

1. Sega kokku kohupiim, suhkur, vanillisuhkur, hapukoor ja muna. Sega juurde kookoshelbed. Sega ühtlaseks.

2. Laota saiaviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri pintsliga saiad pealt piimaga. Viiluta banaanid ning pane saiaviiludele. Jaga kohupiimasegu saiade vahel ära, aja laiali nii, et kohupiim kataks praktiliselt kogu saia. Ära lase kohupiimal üle saia äärte valguda.

3. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit.

4. Raputa saiadele peale kaneeli.




Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


 Mustjärv


 Vabaõhumuuseum


 Aidu karjäär

Vaata kõiki pilte »   


Seotud postitused